با سلام
کارت گرافیکGTX 970 Xtreme Gaming مشکل فن و کنترل فن دارد ، پس از مراجعه با وجود توضیح کامل و حتی نمایش ویدو از مشکل کارت ، مسول مربوطه کارت را بدون مشکل شناسایی کرد و به اینجانب استرداد کردند ، مشکل : فن های کارت در مدت زمانی کوتان با 100% سرعت رسیده و دوباره 0 میشوند ، چراغ های نمایان گر خاموش بودن فن بی ثبات بوده و چشمک میزنند ، کنترل Fan Curve کار نمیکند از نرم افزار های Xtreme Engine , GURU استفاده کرده و آخرین آپدیت NVIDIA را نیز نصب کردم مشکل را در نت نیز جستجو کردم کسان دیگری نیز این مشکل را داشتند و به چند نفر متخصص نیز کارت را نشان دادم که ایشان هم مشکل داشتن کارت را تایید کردند . لطفا این مشکل را پیگیری کنید (از تکنولوژی اسمارت کولینگ نیز اطلاع دارم این مشکل قطعه است نه اسمارت کولینگ)
لینک ویدو در یوتیوب : https://m.youtube.com/watch?v=GRUKDq...ature=youtu.be
لینک ویدو در آپارات : GTX 970 Xtreme gaming fan problem
کارت رو به تهران ارسال کردند نماینده آواژنگ در مشهد ، یک دی وی دی با چند ویدو اظافه شده و یک نامه توضیحاتی هم همراهش بوده !
الانم که نوشته قطعه در
کالای شما وارد فرایند تعمیر شده است
لطفا پیگیری کنید . همینجوریش 20 روز وقتمو گرفتن ، باز برگشت نزنن بگن مشکل نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من این کارتو برا گیم و پریویو مکس استفاده میکنم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks